Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 13:44:13

"Організація роботи центрів надання адміністративних послуг"

30.05.2014   06:49

Тематичний короткостроковий семінар для адміністраторів та працівників центрів надання адміністративних послуг відбувся в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів 27 травня.

У відкритті заходу взяв участь начальник відділу розвитку підприємництва Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації Роман Голомозик.

Під час лекцій та тематичних зустрічей йшлося про нормативно-правове забезпечення діяльності центрів надання адміністративних послуг (зокрема, ЗУ «Про адміністративні послуги в Україні»); надання адміністративних послуг реєстраційними службами територіальних управлінь юстиції в Чернігівській області; методичні засади складання проектів формування землеволодінь та землекористувань.

Також фахівці мали нагоду ознайомитися з досвідом організації надання послуг з видачі документів дозвільного характеру через Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова та практикою взаємодії адміністратора та адміністративних органів при здійсненні процедури надання адміністративних послуг через Центр надання адміністративних послуг м. Чернігова.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.