Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 09:48:36

Дітям-сиротам влаштували свято

29.05.2014   17:46

Традиційне свято для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, пройшло в Управлінні освіти Чернігівської міської ради. Із святом 1 червня – Міжнародним днем захисту дітей – юних чернігівців (дошкільнят та учнів 1-6 класів) привітали Чернігівський міський голова Олександр Соколов та начальник управління освіти міської ради Володимир Купріяненко.

Зокрема, міський голова наголосив на необхідності створення усіх умов для повноцінного навчання і виховання дітей. На сьогодні у загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладах Чернігова навчаються 330 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. За словами міського голови, їм приділяється особлива увага з боку влади – йдеться про безкоштовне харчування, підтримку випускників та щорічне оздоровлення.

"Щорічно ми 100% оздоровлюємо дітей-сиріт. Це важливо, щоб діти відчували, що про них дбають. Це питання, що знаходиться на моєму особистому контролі", - наголосив О.Соколов. Особливі слова подяки міський голова висловив опікунам, які у житті мають свою почесну місію та є Людьми з великої літери.

Усім 28 цьогорічним випускникам О.Соколов вручив сертифікати на матеріальну допомогу від міської влади. І побажав дітям не забувати про своїх наставників, а також ставити у житті високі цілі й досягати їх.

Свято завершилося концертом, усі діти отримали солодкі подарунки.

Останні новини Чернігівщини

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».