Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 19:43:15

В Чернігові вихованці навчальної програми ЮніорБанку відсвяткували випускний

28.05.2014   08:06Агенцiя

Двадцять школярів Чернігівських міських шкіл отримали дипломи про проходження навчання в Бізнес-Школі та цінні подарунки. Випущено було дві групи: молодша, в якій навчались діти віком 10-13 років, та старша – діти віком 14-16 років. Найбільше учнів відвідувало бізнес-школу з ліцею №32 та учні 9 класів школи №12.

На сьогоднішній день ПриватБанк є єдиним українським банком, який має власну освітню програму під назвою Бізнес-Школа ЮніорБанку та проводить безкоштовне навчання для дітей від 10 і до 17 років по підвищенню їхньої фінансової грамотності та формуванню розуміння, як заробляти гроші, відкривати власний бізнес та бути успішною людиною. З початку відкриття Бізнес-Школи у 2009 році близько 100 дітей в м.Чернігові мали можливість пройти в ній навчання.

Програма фінансової грамотності ЮніорБанк принципово відрізняється від звичних шкільних програм і курсів. Перш за все, це захоплюючий, цікавий матеріал, мультфільми, презентації, ділові ігри і навіть соціальна мережа юних банкірів. Школярі Бізнес-Школи отримують знання про банківську справу, вчаться заробляти гроші та вивчають закони їх економії, навчаються ораторському мистецтву, секретам ведення успішних переговорів та отримують безліч інших знань, які деякі люди здобувають протягом всього життя.

Учні школи вивчають не лише теорію, а й практично навчаються як користуватись банкоматами, терміналами самообслуговування, розраховуватись в ТСП. Допомагає їм це робити їхня особиста безкоштовна карта Юніора, яка випускається лише за згодою батьків.

На заняттях діти заохочуються солодкими подарунками та сувенірною продукцією від ЮніорБанку. Навчальний курс триває три місяці. По закінченню студенти отримують дипломи і сертифікати, які надають право і можливість в подальшому проходити стажування у одному з найбільших вітчизняних банків ПриватБанку. Набір у Бізнес-школу на наступного року вже розпочато на жовтень-грудень. Насьогодні відкрито бізнес-школи не лише в Чернігові, а і в м.Прилуки Чернігівської обл., та м.Славутич Київської обл.

Освітня програма Юніорбанк стартувала з 2009 році в Україні. Сьогодні ЮніорБанк працює в Україні, Росії, Грузії та Латвії, об’єднуючи більш ніж 500 000 школярів. У рамках проекту ПриватБанк не тільки надає можливість безкоштовного практичного навчання з фінансових послуг для дітей та підлітків, а й підтримує спортивний рух і програми здорового способу життя школярів.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.