Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:35:55

Змагалися студенти вишив Чернігівської області

26.04.2014   09:19

Щовесни на базі Чернігівської обласної станції «Юних натуралістів» проводиться олімпіада з навчальних дисциплін, спеціальностей безпеки життєдіяльності та цивільного захисту, за якими здійснюється підготовка фахівців з вищою освітою в Україні.

Мета змагань - виявлення, відбір та підтримка обдарованої молоді, розвиток і реалізація здібностей студентів, стимулювання їх творчої праці, формування команд для участі у міжуніверситетських олімпіадах.

За умовами змагань команда складалася з 5 чоловік. У боротьбі за перемогу зійшлися чотири команди з різних міст області.

Студентська олімпіада включала в себе п'ять турів - привітання (презентація вишу), конкурс на кращого знавця правил дорожнього руху України, який включав в себе розв'язування екзаменаційних карток теоретичних навичок водіння транспортними засобами та вміння орієнтуватися у складній дорожній обстановці, медицина, конкурс пропаганди здорового способу життя та надзвичайні ситуації - шляхи їх безболісного подолання.

Запекла боротьба точилася до останньої хвилини. Всі команди на тверду «четвірку» закріпили практичні знання та навички, як з правильної поведінки на дорозі, так і в різних надзвичайних ситуаціях.

Визначило переможців компетентне журі у складі заступника начальника відділу кадрового забезпечення та профілактичної роботи Управлінні Державтоінспекції області Олени Царюк, начальника навчально-методичного центру цивільного захисту та життєдіяльності, голови Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України.

У конкурсі від Державтоінспекції на рівних йшли команди з Чернігівського Державного інституту економіки і управління та Чернігівського національного університету імені Т.Г. Шевченка, які набрали однакову кількість балів. В додаткових змаганнях капітанів перемогу одержала команда з інституту економіки і управління.

Учасники змагань отримали з рук організаторів дипломи та масу гарних вражень.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини