Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 01:48:48

Життя після сесії продовжується!

06.03.2014   07:57Агенцiя

Миттєво пронеслось перше півріччя навчального року студентів Чернігівського ін-ституту імені Героїв Крут МАУП. Крім навчання запам’яталися різні заходи, які знайшли відгук у молодих серцях, а саме: проведення благодійних акцій для людей похилого віку та людей з обмеженими фізичними можливостями, кураторські години з диспутами та пі-знавальними бесідами, екскурсії по валу, відвідування художнього музею, «круглі» столи, тиждень правових знань, КВК, міжвузівські конференції.

Друге півріччя навчального року також «крокує» доволі швидко. В інституті вже організовано проведення музичної вітальні «Зустріч з саксофоном». Мета заходу - бли-жче ознайомити студентів з різними музичними інструментами, сформувати якісний музичний смак. Для зустрічі запросили студента 4 курсу музичного училища ім. Реву-цького Кисленка Дмитра. Студенти Чернігівського інституту МАУП підготували ін-формацію про походження інструмента, а потім пролунали чарівні мелодії у виконанні гостя. Всі отримали велике задоволення.

З 24 по 26 лютого 2014 року у приміщенні Чернігівського державного інституту економіки і управління студенти другого курсу юридичного факультету ЧІ МАУП Шубенко Я., Чубикіна А., Белік К., Купа Ю. взяли участь у роботі таких «круглих» столів, як «Історико-правовий аспект державотворчої політики Центральної Ради та уряду Украї-нської Народної Республіки (березень 1917- квітень 1918 р.р.): в контексті причин їх пора-зки»; «Універсали Центральної Ради як законодавче оформлення ідей державотворення». Також на цьому тижні відбулась Міжвузівська науково-практична конференція студентів та молодих вчених на тему «Проблеми формування місцевих органів державної адміністрації та самоврядування у революційну добу (1917-1920)», організована доцентом кафедри цивільного, господарського та кримінального права ЧДІЕУ Нітченко А.Г. Активну участь у проведенні конференції взяли студенти першого курсу нашого інституту Стадник І., Кузнецова В. Спілкування було змістовним та цікавим, всі учасники отримали подяку за участь у заходах.

Також 28 лютого 2014 року у приміщенні ЧІ МАУП відбувся «круглий» стіл на актуальну тематику: «Мотивація персоналу в умовах економічного спаду. Як залучити, утримати та мотивувати». Під керівництвом кандидата економічних наук, доцента кафедри «Управління персоналом та економіки праці» нашого інституту Назарко Світлани Олексіївни студенти підготували та розглянули такі питання: «Кадрова політика в умовах ринкової економіки» - Іноземцева А., студ. 4 к. ек. ф.; «Зарубіжний досвід мотивації праці» - Біленко А., студ. 4 к. ек. ф.; «Як мотивувати співробітників в непростих умовах кризи» - Ковальчук Д., студ. 2 к. ек. ф.; «Як змусити людей працювати на Вас» - Тацоха Є., студ. 2 к. ек. ф.; «Молодь, іноземці чи вітчизняні працівники?» -Майорова В., студ. 2 к. ек. ф.; «Мотиваційна гігієна» - Прокопчук О., студ. 2 к. ек. ф.; «Стабільність - ознака майстерності» - Костюк Н., студ. 2 к. ек. ф.; «Теорія очікувань: новий підхід до мотивації» - Бричеєв О., студ. 2 к. ек. ф. Протягом виступів учасників «круглого» столу виникла серйозна дискусія, яка надала змогу кожному висловити свою особисту думку.

З нагоди 200 річчя від Дня народження нашого «Кобзаря» Тараса Григоровича Шевченка ми звернулись до співпрацівників Чернігівського обласного художнього музею імені Г.Галана про організацію пересувної виставки «Образ Т.Г. Шевченка (1814-1861) в українській графіці».

Завідуюча науково-освітнім відділом Шульга К.Г. та головний збері-гач Курач С.М. з великим бажанням відгукнулися на наше звернення. У своїй розповіді Курач С.М. майстерно розкрила образ Т.Г. Шевченка в української графіці, при цьому студентам були продемонстровані графічні роботи до таких відомих творів «Кобзаря», як поема «Катерина», «Невольник». Студенти нашого інституту дійсно поповнили свої знання про життя великого українського поета.

І надалі в нашому інституті планується чимало різноманітних заходів, головна мета яких - виховання любові та краси, співчуття та милосердя до всіх людей навколо нас.


Прес-служба ЧІ МАУП

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини