Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:03:19

Інститут історії, етнології та правознавства імені О.М.Лазаревського святкує 40-річчя

27.11.2013   07:47

26 листопада 40-річчя від часу відновлення відзначає Інститут історії, етнології та правознавства імені О.М.Лазаревського Чернігівського національного педагогічного університету імені Т.Г.Шевченка.

За роки діяльності інститутом підготовлено понад 7 тисяч кваліфікованих фахівців, які успішно працюють в освітній сфері області, органах виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Із знаменною датою привітали професорсько-викладацький колектив, співробітників і студентів знаного інституту в.о. заступника голови облдержадміністрації Юрій Музика, заступник голови обласної ради Валентин Мельничук, секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет.

Вітаючи ветеранів, викладачів, студентів навчального закладу, Юрій Музика відмітив, що розвиток інституту тісно пов’язаний з історією міста та області. Він також відзначив вагомий внесок колективу і студентів у відродженні історії, етнології таких перлин культурної спадщини Сіверського краю, як Батурин, Седнів та Любеч.

Від імені голови обласної державної адміністрації Володимира Хоменка Юрій Музика щиро подякував всьому колективу Інституту історії за підготовку висококваліфікованих фахівців та з нагоди 40-річчя вручив відзнаки облдержадміністрації.

Привітали інститут з визначною датою і Валентин Мельничук та Олег Шеремет, вручивши кращим викладачам відзнаки обласної ради та Чернігівського міськвиконкому.

А творчі вітання студентів Інститут історії, етнології та правознавства імені О.М.Лазаревського додали присутнім особливого святкового настрою.
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.