Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:33:48

Набір учасників проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування – 2014”

26.11.2013   16:17Агенцiя

Метою даного проекту є підвищення професійної освіти молоді, отримання професійного досвіду студентами та залучення молоді до активної участі у житті свого міста, через організацію їх роботи у органах місцевого самоврядування.

В кожному місті ГО «Молодіжна Альтернатива» спільно із партнерськими організаціями відбирає шляхом конкурсу студентів, які стажуються в органах місцевого самоврядування протягом 4 місяців. Порядок їх роботи – по 4 години на день, в після навчальний час.

Чим займаються студенти-учасники проекту?

  • Моніторинг ЗМІ
  • Аналіз документів з питань економічного, політичного, соціального розвитку міст та регіонів України
  • Переклади нормативно-правових актів інших країн
  • Участь у засіданнях міської ради
  • Відповіді на запити та листи до депутатів.

Для того, щоб стати учасником проекту “Студенти для органів місцевого самоврядування” потрібно бути студентом старших курсів (3-5 курс) або аспірантом, розбиратися у сучасній політичній ситуації, мати аналітичні здібності.

Кандидат на участь у проекті заповнює анкету, яку можна скачати за ссилкою або взяти у координатора проекту в Чернігівській області Стельмах Оксани.

Для участі у конкурсі потрібно надіслати на електронну пошту відсканований варіант анкети (оригінал мати при собі під час співбесіди).

Проект буде реалізовуватись у два етапи: перший етап передбачає проведення співбесіди із кандидатами на участь у проекті, за підсумками якого буде відібрано студентів, а другий етап передбачає вже безпосереднє стажування у органах місцевого самоврядування.

За час стажування студенти будуть мати можливість відвідувати тренінги та семінари, які будуть проходити у м. Київ; писати статті до збірника на запропоновані теми, а також відвідати екскурсію до Верховної Ради України.

По закінченні стажування студенти отримають Сертифікат про проходження стажування.

Останній термін подання анкет – 15 січня.

Про дату проведення співбесіди кандидатам, які подадуть анкети на участь у проекті буде повідомлено електронною поштою.

Більш детальнішу інформацію можна отримати у координатора проекту у Чернігівській області Стельмах Оксани за тел. (050) 954-83-54.

Група у мережі ВКонтакте https://vk.com/club16209186
Група у мережі Фейсбук https://www.facebook.com/groups/1374425942806784/

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.