Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 18:50:05

Вчитель майбутнього очима школярів

23.10.2013   12:33Агенцiя

Майбутні педагоги хочуть дізнатися яким бачать вчителя учні старших класів Чернігова

Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г.Шевченка запрошує до участі в конкурсі всіх учнів 11-х класів загальноосвітніх шкіл Чернігівської області.

Конкурс покликаний визначити ставлення випускників до праці вчителя, допомогти спрогнозувати тенденції розвитку педагогічної освіти та практичної підготовки вчителя майбутнього.

Тема: «Учитель майбутнього моїми очима»

Вимоги до змісту: робота повинна бути виконана у формі твору-есе (есе – невеликий за обсягом прозовий твір, що має довільну композицію і висловлює індивідуальні думки та враження з конкретного приводу чи питання, не претендує на вичерпне і визначальне трактування теми).

Текст роботи – друкований. Обсяг – 1–2 сторінки, формат А4, інтервал – 1,5, шрифт – Times New Roman, розмір шрифту – 14, мова – українська.

Окрім цього, необхідно вказати: ПІБ автора, електронну адресу, номер контактного телефону, повну назву навчального закладу.

Роботи надсилати до 1 грудня 2013 року на адресу електронної пошти novosti@stydent.org.ua. Усі надіслані роботи по мірі надходження будуть оприлюднюватися на сайті Чернігівського студентського порталу у вкладці «КОНКУРС – 12.2013 – ЧНПУ».

Авторське право на подану конкурсну роботу залишається за конкурсантом (автором роботи). Конкурсант, який подає роботу для участі в конкурсі, погоджується, що організатори залишають за собою право публікації та поширення кращих робіт з урахуванням авторських прав конкурсанта.

Переможці визначатимуться за рішенням компетентного журі та результатами sms голосування.

Нагородження переможців відбудеться 7 грудня 2013 року в актовій залі університету під час проведення традиційного Дня відкритих дверей. Всі переможці отримають грошові призи.

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 3-36-90 (відділ виховної роботи ЧНПУ імені Т.Г.Шевченка).

Студпортал

Останні новини Чернігівщини

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн

Населення Чернігівської області заборгувало за спожите тепло і гарячу воду понад 244 млн грн 13:30

Попри постійні військові небезпеки і фінансові труднощі, АТ «ОТКЕ» стабільно та надійно забезпечувало жителів 19 територіальних громад послугами, це понад 125 тисяч мешканців.

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини