Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:10:38

Свято Першого дзвоника пройшло у школах Чернігова

02.09.2013   11:51

Традиційне свято Першого дзвоника 1 вересня пройшло у всіх школах Чернігова. Міський голова Олександр Соколов відвідав урочистості у ЗОШ № 19.

Одна з найбільших шкіл міста за своїми потужностями цього року відзначила ювілейне 50-те свято Першого дзвоника. Вітаючи педагогічний колектив і школярів, міський голова підкреслив необхідність впровадження у навчальний процес новітніх технологій. Він зазначив, що ліцей №15 став учасником національного проекту "Відкритий світ", однак інші чернігівські освітні заклади теж мають відповідати вимогам часу.

Керівник Чернігова під час лінійки передав директору школи №19 Людмилі Шелупець сертифікат на комп'ютерний клас. Представники народних депутатів подарували для школи два мультимедійні комплекси. Відтепер навчальний заклад має 14 мультимедійних комплексів, у ньому працює мережа Wi-Fi.

Цього року у перший клас до школи №19 пішли понад 130 школярів (сформовано 4 перші класи). Гордістю навчального закладу є вихованки Федерації гімнастики України, а також клубу спортивного танцю "Аеліта". Під час свята Першого дзвоника вони представили свою творчість. Учнів, батьків і вчителів у рік ювілейного свята Першого дзвоника також привітали колишні випускники навчального закладу.

 Довідка: У Чернігові працюють 34 загальноосвітні школи, у яких навчаються майже 25 тис. школярів. У школах Чернігова сформовано 91 перший клас, заняття у яких розпочали 2828 учнів. У 56 дошкільних закладах виховуються понад 11 тис. дітей. Навчально-виховний процес у загальноосвітніх навчальних закладах забезпечують 2338 педагогів.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини