Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:52:28

Бізнес-Школа ЮніорБанку спільно з НБУ навчає школярів фінансової грамотності

28.08.2013   12:18Агенцiя

Бізнес-Школа ЮніорБанку приділяє увагу своїм маленьким учням навіть під час літніх канікул.

 Цього літа в Чернігівській області пройшов спільний проект з НБУ, спрямований на підвищення фінансової культури дітей, які відпочивали у дитячих оздоровчих таборах.

Згідно з умовами участі у проекті сертифіковані тренери Бізнес-Школи ЮніорБанку приймали участь в проведені занять для юніорів 10-13 років.

Головними темами занять було обрано такі: “Особистий та сімейний бюджет”, “Банківські продукти та послуги”, “Заощадження”.

Тренінг для чернігівських школярів було проведено в дитячому позаміському оздоровчому таборі “Барвінок” Городнянської загальноосвітньої школи-інтернату І -ІІІ ступенів Чернігівської області, в якій відпочивали діти-сироти з усіх дитячих будинків Чернігвської області.

- Діти із задоволенням приймали активну участь в навчанні, задавали багато питань. Кількість бажаючих дізнатися про роботу банку склала близько 100 чоловік, – говорить Кормич Тетяна, керівник ЮніорБанку Чернігівського РУ. – Було створено дві команди – окремо хлопчики та дівчатка. Дітлахи із задоволенням боролися за перемогу, активно відповідали на запитання тренера, приймали участь у конкурсах. Переможці отримали призи від ЮніорБанку.

Тетяна Кормич розповіла дітям також про карту Юніора і запросила продовжити поглиблине вивчення тем по підвищенню фінансової грамотності в Бізнес-Школі ЮніорБанка, яка вже з вересня гостинно чекає своїх юних фінансистів.

Наразі з підвищення фінансовоі грамотності населення України реалізуються такі проекти, як експерементальне викладання курсу “Фінансова грамотність” у 10 класах загальноосвітніх шкіл України за підтримки FINREP, викладення факультативного шкільного курсу ”Фнансове виховання” для 7-8 класів, всеукраїнський медіа-тур Незалежної асоціації банків України, всеукраїнський презентаційний тур шкільного курсу “Фінансова грамотність”, – повідомляє прес-служба НБУ.

Прес-служба ПриватБанку

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини