Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 06:50:32

Якісне харчування

16.08.2013   08:10Агенцiя

14 серпня в управлінні освіти заступник міського голови Ніжина О. Баранков провів нараду з переможцями тендерів та представниками аграрного бізнесу з питання забезпечення продуктами харчування закладів освіти.

В ході наради було звернуто увагу на виконання соціальних ініціатив Президента України Віктора Януковича “Діти – майбутнє України”.

Одним із завдань програми соціальної політики є забезпечення якісними продуктами харчування дошкільних і шкільних закладів освіти.

Під час прийняття рішень тендерними комітетами (комісіями) надається перевага постачальникам з прямими поставками та поставками з найменшою кількістю посередників, виробникам сільськогосподарської продукції.

Докладається максимальних зусиль для забезпечення постачання та використання при організації харчування належної якості, натурального походження з високою біологічною та харчовою цінністю, продуктів, що не містять консервантів, підсилювачів смаку, синтетичних ароматизаторів та синтетичних барвників.

Начальник управління освіти зазначив що відповідно до ст. 5 Закону України “Про охорону дитинства” питання харчування школярів на постійному контролі відділу освіти директорів шкіл.

Основним завданням є – якісне, збалансоване харчування. Для цього проводяться тендерні закупівлі продуктів харчування.

Наголосив, що вересень-жовтень це місяці, коли відбувається закупівля овочів на зиму. В цьому році планується заготовити:
Буряк столовий – 8000 кг.
Морква – 8500 кг.
Капуста – 14000 кг.
Цибуля – 8000 кг.
Картопля – 54000 кг.

Також зазначив, що діяльність проводиться відповідно до інструкції з харчування, де вказано як часто необхідно здійснювати поставки, тим більше, коли це продукти, що швидко псуються. Бо були випадки коли торги відбулися, але договір не уклали по причині того, що учасник який виграв торги відмовився виконувати графік поставки продуктів харчування.

Були відмічені кращі постачальники продукції: “Базис”, ПП “Ялинка”, “Авіс-Україна”.

Відділ з питань внутрішньої політики виконкому Ніжинської міської ради

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини