Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:21:16

Євроуніверситет під відкритим небом. ФОТО

15.08.2013   15:48

У Чернігові сьогодні запрацював "Вуличний університет". Щоправда замість стендів з наочністю тут карикатури на євротематику, а лекцію читав заступник посла Великої Британії в Україні Мартін Дей.

Малюнки, представлені на «Вуличному євроуніверситеті», розповідають про дві реальності у більш ніж двадцяти вимірах соціального, економічного, політичного життя в Україні та країнах ЄС. Ілюстрації були створені відомими українськими художниками:  Мариною Туровською, Костянтином Каланчевим Ігорем Бежуком та Олексієм Кустовським на замовлення Інституту світової політики.

"Вуличні євроуніверситети" - це комунікативні майданчики, під час яких відбувається спілкування між громадськими активістами, лідерами та експертами та звичайними громадянами на різні теми.

Сьогоднішня лекція заступника посла Мартіна Дея стосувалася питань інтеграції України та ЄС, стосунків України та Митного Союзу. Як зазначив пан посол не можна бути там і там, бо "не можна водночас грати в футбол і теніс".

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини