Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 16:22:10

“Організація роботи з виплати пенсій в органах Пенсійного фонду України”

19.06.2013   07:53

Таку назву має тематичний короткотерміновий семінар, що 18-21 червня 2013 р. проходить в Чернігівському центрі перепідготовки та підвищення кваліфікації кадрів. Участь у навчанні беруть головні спеціалісти відділів виконання бюджету, бухгалтерського обліку та контролю за використанням коштів (по плануванню бюджету) управлінь Пенсійного фонду України в містах та районах області.

Під час лекцій та тематичних зустрічей слухачі розглянуть аспекти модернізації державної служби, включаючи порівняльний огляд нового та діючого законів України “Про державну службу”; особливості сучасного антикорупційного законодавства України, зокрема, Закону України “Про засади запобігання і протидії корупції”; основні аспекти Закону України “Про правила етичної поведінки” та психологічні засади продуктивності ділового спілкування.

У спеціалізованому блоці питань висвітлюватимуться основні аспекти реформування пенсійної системи; порядок розроблення, затвердження та виконання бюджету ПФУ, фінансування коштів на виплату пенсій; складання кошторису видатків, бухгалтерський облік та звітність по виконанню кошторису видатків; порядок виплати пенсій та грошової допомоги, статистична звітність ПФУ; порядок нарахування і сплати внесків до Пенсійного фонду України, планування власних доходів. Окрім цього, слухачі відвідають низку практичних занять по бухгалтерському обліку з виконання бюджету в головному управлінні ПФУ в Чернігівській області та в Управлінні ПФУ в м. Чернігові.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини