Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:55:33

Ще одна сходинка до вершин професійної майстерності

29.05.2013   16:27Агенцiя

В обласному центрі зайнятості відбувся навчально-методичний семінар для спеціалістів базових центрів зайнятості, відповідальних за профорієнтаційну роботу, на тему "Удосконалення системи профорієнтаційного обслуговування в умовах реалізації Закону України "Про зайнятість населення".

Відкриваючи семінар, начальник відділу організації профорієнтації Ніна Заліська розповіла про організацію профорієнтаційної роботи у контексті змін нормативно-правової бази, про підвищення якості та ефективності профорієнтаційних послуг, проаналізувала профорієнтаційну роботу обласної служби зайнятості у 2012 році та І кварталі 2013 року.

Заступник начальника відділу організації профорієнтації Марина Кривопала наголосила на активізації роботи спеціалістів служби зайнятості щодо проведення профорієнтаційних заходів для окремих цільових груп населення (жінок, молоді, осіб без професії, людей з інвалідністю, громадян передпенсійного віку та таких, котрі мають тривалу перерву в роботі тощо) з метою підвищення рівня їх мотивації до праці. Йшлося й про посилення співпраці з працівниками навчальних закладів задля свідомого вибору професій майбутніми випускниками.

Також було проаналізовано виконання бюджетної програми щодо проведення оплачуваних профорієнтаційних заходів, результати перевірки якості групових профорієнтаційних заходів, обговорено виявлені недоліки та шляхи їх усунення.

Підсумовуючи семінар фахівці служби зайнятості зауважили на важливій ролі подібних заходів. Оскільки вони підвищують професійну компетентність спеціалістів, яка є однією із вагомих складових результативної діяльності служби зайнятості.
 

Валентина Федусь, головний спеціаліст відділу організаційної та інформаційної роботи ОЦЗ

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини