Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 13:47:10

Підприємці Чернігівщини можуть отримати грант на суму до 20 000 євро на розвиток своєї діяльності

09.10.2023   13:10Агенцiя

Благодійний фонд “Повір у себе” оголошуємо другий набір на конкурс грантів проєкту «Курс на Незалежність». Якщо ви маєте власну справу і потребуєте коштів для її масштабування, то цей конкурс саме для вас.

Грант отримають 100 учасників на суму до 20 000 євро кожен.
Конкурс проводиться для Учасників, які офіційно зареєстровані та проживають на території: Хмельницької, Тернопільської, Полтавської, Харківської, Вінницької, Житомирської та Чернігівської областей.

До участі  запрошуються: юридичні особи, приватні підприємства, товариства з обмеженою відповідальністю, сільськогосподарські кооперативи,фермерські господарства, комунальні підприємства,фізичні особи-підприємці, що здійснюють свою діяльність не менше 3 місяців (виключення для ветеранів війни та членів сімей військовослужбовців – не менше 2 місяців) до моменту оголошення про конкурс та хочуть розширити або якісно покращити свою бізнес діяльність.
Перевага під час відбору надаватиметься вразливим категоріям населення, а саме: особам із інвалідністю, внутрішньо переміщеним особам, родинам військовослужбовців тощо.
Підприємці, які готові працевлаштувати зазначені категорії відповідно до Положення.

‼️Заповнюйте анкету до 18:00 12 жовтня‼️
https://docs.google.com/forms/d/15Bnw_NmFkdmTYHrF1N7cKwChHc0ZsgpG6bFchtSfDRo/viewform?edit_requested=true

З деталямиконкурсу можна ознайомитись у Положенні:
https://drive.google.com/file/d/1f0N8tDX2jnDtyPJHynHBeIrbCskH93qd/view?usp=drivesdk

Наші соц мережі: www.facebook.com/kurs.na.nezalezhnist
Сайт: https://povirusebe.org/
Деталі можна дізнатися за телефоном: 063 478 55 63 - регіональний координатор проєкту.

Проєкт організовано завдяки партнерству українського бізнесу та Уряду Німеччини: Федерального Міністерства економічної співпраці та розвитку (BMZ), німецького банку розвитку DEG та агропромхолдингу Astarta-Kyiv Партнером з впровадження є благодійний фонд Благодійний фонд "Повір у себе"
 

Останні новини Чернігівщини

Троє ветеранів з Чернігівщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:24

3 ветеранських бізнеси з Чернігівщини перемогли у конкурсі фінансування “Варто почати власну справу” від Українського ветеранського фонду. Переможців обирала незалежна експертна комісія.

“Музичний всесвіт Ференца Ліста” 12:19

Відомі українські піаністи Аліна Романова і Артем Ляхович 28 квітня 2024 року продемонстрували чернігівський публіці “Музичний всесвіт Ференца Ліста”.

 Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка

Наша потреба – це розвиток і відбудова, – Олена Швидка 12:14

Нагальними потребами деокупованих громад є розвиток і відбудова. Так вважає сільська голова села Іванівка Чернігівської обл. Олена Швидка.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.