Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 23:48:55

Ціннісні команди об'єднуються для ветеранів: УВФ та Uklon підписали меморандум про співпрацю

24.06.2023   16:53Агенцiя

Український ветеранський фонд Мінветеранів розширює можливості захисників і захисниць спільно з компанією Uklon. Нові проєкти стануть можливими завдяки укладанню Меморандуму про співпрацю. У пріоритеті — робота над новими можливостями для ветеранів, зокрема і у сервісі Uklon.

Задоволення потреб ветеранів та їхніх родин — це системна робота команди Українського ветеранського фонду Мінветеранів. Однією з умов успіху на шляху до результату є пошук точок дотику з ціннісними компаніями.

“Наш пріоритет — це військові, які захищають країну. Важливо розуміти, що вдячність за захист нас з вами має бути дієвою та різнорівневою. Тому ми плідно співпрацюємо з компанією Uklon. Вдячність — повинна бути вчасною”, — каже Наталія Калмикова, виконавча директорка Українського ветеранського фонду.

У фокусі співпраці — робота над новими можливостями для ветеранів, зокрема і у Uklon.  Співзасновник компанії Дмитро Дубровський, який також став амбасадором Українського ветеранського фонду, коментує:

“Наш обовʼязок, як бізнесу, робити все, щоб українські ветерани були максимально захищені та отримували неймовірну підтримку на шляху реінтеграції в нове українське суспільство.  Закликаю весь український бізнес підтримувати, допомагати та боротися — разом з ветеранами та для ветеранів” — говорить Дмитро Дубровський.

Український ветеранський фонд Мінветеранів — партнер Uklon серед ветеранів, ветеранок та їхніх родин. Установи вже мають досвід реалізації спільного проєкту. Зокрема, у квітні цього року Uklon запустив клас “Інклюзивний”. Ветерани, бійці та всі користувачі крісел колісних у Києві та передмісті можуть безперешкодно пересуватися на спеціально оснащених авто.

Гідне ставлення та недискримінація, зокрема щодо ветеранів і їхніх родин — ті базові підходи, якими вже послуговуються команди у своїй роботі. Разом робимо сильних сильнішими.

Український ветеранський фонд

 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини