Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 19:22:47

Бізнес в умовах війни: як підтримати, щоб відродити? ОПИТУВАННЯ

08.07.2022   08:43Агенцiя

ГО «Ліга ділових та професійних жінок України» проводить опитування представників бізнесу щодо роботи в умовах війни

Як зазначила керівниця організації, очільниця депутатської групи з гендерних питань у Чернігівській облраді «Рівні можливості» Юлія Заїка, економіка країни й окремих регіонів занадто сильно відчуває вплив війни, а тому є потреба вже зараз думати про перспективи економічного відродження.

«Багато людей змінили місце свого проживання, окремі підприємства переїхали в інші регіони чи зупинили свою роботу внаслідок обстрілів, пограбувань і мародерства. Ці умови - виклик для всіх нас, але для спільної перемоги ми не повинні складати руки, а разом шукати можливості», - говорить вона.

За словами Юлії Заїки, опитування дозволить виявити проблемні питання і, відштовхуючись від цього, шукати шляхи їх розв’язання.

Як представниця депутатського корпусу вона вбачає підтримку бізнесу в запровадженні програм, що, приміром, можуть стимулювати, локальне виробництво, підтримувати малі і середні підприємства, ті, які створені жінками, або з робочими місцями для ВПО тощо.

«Ми запрошуємо підприємців долучитися до опитування, щоб у подальшому більш чітко бачити економічні перспективи регіону, вибудувати нові системи взаємодії бізнесу і місцевої влади та запустити процеси, що сприятимуть економічному відродженню», - наголосила депутатка.

Заповнити анкету можна за посиланням:

https://forms.gle/rX6dUbNzTeMmDuxP7

Ірина Синельник

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.