Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:58:36

Конкурс проєктів «На місцевих ініціативах будується сильна Україна»

12.05.2022   14:07Агенцiя

Спілка «Громадські ініціативи України», з метою збереження та підтримки громадських ініціатив у часи війни в невеликих населених пунктах України, оголошує конкурс проєктів «На місцевих ініціативах будується сильна Україна».

Така підтримка дозволить наявним ініціативам подовжити свою роботу, залучати нових волонтерів, будувати міцніші зв’язки в громадах та збільшити свою ефективність.

Критерії відбору:

  • реалізація ініціатив має відбуватися на території невеликих населених пунктів та територіальних громад (сіл, селищ, містечок);

  • ініціативи мають бути спрямовані на розвиток співпраці між мешканцями, соціальну згуртованість, волонтерську діяльність, розвиток громади та активного залучення місцевих до процесу прийняття рішень;

  • ініціативи можуть бути спрямовані на розв'язання проблем та завдань, викликаних війною, але вони повинні мати локальний контекст та розв'язувати конкретні проблеми чи виклики;

  • перевагою буде залучення до роботи представників внутрішньо переміщених осіб (переселенців), а також інших місцевих ресурсів та партнерів до співпраці в межах проєкту (місцеве самоврядування, локальний бізнес тощо).

Не будуть підтримуватися ініціативи, спрямовані на закупівлю певних товарів та їх перерозподіл в громаді.

Участь у конкурсі можуть брати як зареєстровані громадські організації, так й ініціативні групи без офіційної реєстрації (в такому разі необхідно буде надати протокол зборів щодо створення такої групи).

Розмір підтримки для проєктів – еквівалент 800 доларів США.

Вітається наявність власного внеску, що може бути у грошовій, так і негрошовій формі, наданий як місцевою владою, так і залученими партнерами чи спонсорами, або місцевими жителями.

У проєкті дозволяються адміністративні витрати у розмірі не більше 20% (комунальні, гонорари координатора проєкту і бухгалтера, банківські видатки, обладнання для офісу).

Тривалість проєктів – до 4 місяців (початок реалізації проєктів можна планувати з червня 2022 року).

Щоб взяти участь у конкурсі, потрібно подати заповнену форму проєктної заявки та форму бюджету на електронну адресу: civilukraine@gmail.com з темою листа «Конкурс проєктів_назва організації (ініціативної групи)_назва громади».

Заявки приймаються до 25 травня включно.

Запитання про конкурс приймаються на електронну адресу: civilukraine@gmail.com або за телефоном +38 067 430 15 54.

Детальніше за посиланням.

Департамент економічного розвитку
Чернігівської обласної військової адміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини