Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 29 квітня, 11:13:33

Державі повернуто борги: 17,5 мільйона гривень сплатили на Полтавщині, Сумщині та Чернігівщині

11.02.2022   15:41Агенцiя

З початку року рахунок держави поповнився на 17,5 мільйона гривень – кошти були стягнуті з боржників державними виконавцями Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми).

 

Таким чином, завдяки ефективній роботі правників, бюджет країни отримує фінансові надходження, котрі безвідповідальні громадяни намагаються приховати.
Варто зазначити, що не кожна гривня сплачувалась лише після простого нагадування. Державним виконавцям нерідко доводилось застосовувати законодавчі санкції (арешт банківських рахунків, майна та обмеження прав боржників), щоб стимулювати у боржників правослухняну поведінку.
До речі, на Полтавщині у січні 2022 року було стягнуто 6,5 мільйона гривень, на Сумщині – 5,7 мільйонагривень та 5,3 мільйонагривень перерахували в гаманець держави на Чернігівщині.
 


Сектор комунікації з громадськістю Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми)

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:39

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 2 пожежі та 1 випадок загибелі на водних об'єктах. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

Чернігівські поліцейські розслідують кримінальне провадження за фактом браконьєрського вилову риби під час нересту 08:52

26 квітня в Менській громаді співробітники водної поліції разом з рибоохоронним патрулем виявили рибалку, який поблизу села Миколаївка ловив рибу забороненими знаряддями – зяберними сітками.

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної проживає в новій родині: що відомо про опікунку 08:45

Донька найстаршої матері України Валентини Підвербної Анна вже декілька тижнів проживає в новій родині у Чернігові. Тимчасову опіку над дитиною взяла давня знайома родини Підвербних 50-річна Олена.

Кінологи ДСНС відшукали двох зниклих дітей 08:31

26 квітня вночі до рятувальників надійшло повідомлення від Чернігівського районного управління поліції про зникнення двох малолітніх дітей, мешканців с. Локнисте Чернігівського району.