Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:45:24

AB InBev Efes Україна увійшла до десятки найінноваційніших компаній за версією Forbes Ukraine

17.12.2021   11:40Агенцiя

Департамент із цифрової трансформації продажів AB InBev Efes під керівництвом Інги Панич вивів компанію в Україні в десятку найінноваційніших за версією Forbes Ukraine. Щоб вивчити R&D-процеси в Україні, Forbes Ukraine анкетував понад 150 підприємств. Внаслідок чого відібрав 25 компаній.

«Для нас головним завданням є цифровізація процесів продажів, трансформація обсягів продажів у Digital середовище, де кожен клієнт може самостійно зробити замовлення, тим самим бути максимально задоволеним співпрацею. Ми також розробляємо інструменти, за допомогою яких команді продажів легше досягти поставленої мети. Пріоритетом є максимальна автоматизація процесів продажу», – розповідає директор із цифрової трансформації продажів AB InBev Efes Інга Панич.

 

Інга Панич очолює цей напрямок уже понад 10 років. У команді Інги з усіма центрами та напрямками близько 400 чоловік та її основне завдання – максимально забезпечити команду продажів цифровими інструментами, щоб продукт компанії був присутній у всіх магазинах, барах та ресторанах країни.

 

«Моя команда розробляє додатки для роботи із замовленням, забезпечує всією необхідною бізнес-аналітикою для оперативного прийняття рішень, розробляє та впроваджує процеси», – розповідає Інга Панич.

 

У роботі департаменту з цифрової трансформації продажів такі проекти, як система за погодженням та прорахунками контрактних умов для клієнтів, автоматизований підхід до обліку обладнання, штучний зір. B2B-платформа «ВиBEERрай», яка стала одним із найефективніших інструментів взаємодії. До системи цього сервісу «ВиBEERрай» в Україні вже інтегровано понад 200 складів дистриб'юторів та підключено близько 25,5 тис. активних торгових точок. Головна мета B2B-платформи «ВиBEERрай» полягає в тому, щоб користувачі могли розміщувати замовлення, які будуть бачити дистриб'ютори та робити відвантаження.

 

AB InBev Efes тісно співпрацює з постачальниками-розробниками, які безпосередньо забезпечують розробку систем. Усередині бізнесу є бізнес-експерти, які прописують технічне завдання разом із постачальниками-розробниками та стежать за якісним виконанням у строк. Команда бізнес-експертів визначає потреби бізнесу і перекладає на мову розробників, щоб компанія отримала якісний продукт, необхідний бізнесу.

 

Клієнти отримують всю необхідну їм інформацію, куди входять відомості про попередні замовлення, можуть залишати заявку на повернення тари, а також стати учасниками програми лояльності. За допомогою B2B-платформи можна легко, швидко та безпечно імпортувати та експортувати товари без зайвих витрат, а також оптимізувати інші бізнес-процеси. Для визначення всіх потреб та реалізації AB InBev Efes Україна використовувала метод Voice of customer (Голос клієнта).

 

Окрім нової моделі продажів, компанія щороку тестує близько 50 дрібніших проектів – наприклад, уже впровадила автоматизований облік обладнання, використовує штучний інтелект для пошуку та аналізу сумнівних операцій всередині компанії.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини