Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 17:33:17

Ярослава Крамаренко про арт-проєкт «Mark Future Art» у Чернігові

07.12.2021   07:35Агенцiя

Учасниця проєкту «Бізнес-акселератор» Ярослава Крамаренко розповіла про свою мрію — арт-проєкт «Mark Future Art» у Чернігові

«Ми запускаємо галерейний проєкт, де будуть представлені виставки картин, інсталяції, перформанси, твори мультимедійного та цифрового мистецтва. Для кого? Для художників і тих, хто хоче дізнатися про contemporary art (сучасне мистецтво). Мистецько-освітній простір @markfutureart у Чернігові, створений для ППДН: показати, пояснити, допомогти та навчити», — розповідає Ярослава Крамаренко.

Вона мріє показати, як за останні роки змінилось мистецтво та як воно розвивається. Планує познайомити людей з різними напрямами мистецтва, що тісно переплітаються з повсякденним життям. Глядачу будуть пояснювати ідеї художників — як сприймати твір і на що звернути увагу. У цьому проєкті художник створює віртуальну реальність, а глядач стає головним героєм.

З одного боку Ярослава з командою надаватимуть молодим художникам можливості перейняти досвід у відомих українських та світових митців, вчитимуть молодих художників продавати свої твори. З іншого — навчать насолоджуватися сучасним мистецтвом та допоможуть придбати якісну мистецьку роботу для особистої колекції або на подарунок.

«Ми будемо організовувати вебінари, зустрічі, майстер-класи, виставки. Це перший в Чернігові галерейний проєкт такого формату. Чи страшно мені? Ще й як! Чи варто починати? Якщо сильно про щось мрієш, то завжди треба діяти! Отже, починаємо! У 2022 році чекайте на наші виставки», —  сказала Ярослава.

Нагадаємо, що акселераційну програму розробили Агенція регіонального розвитку Чернігівської області спільно з Департаментом економічного розвитку облдержадміністрації. Навчання відбулося в межах обласної «Програми розвитку малого і середнього підприємництва на 2021-2027 роки». Під час навчання учасники отримали інформаційну та практичну підтримку від експертів та менторів з реального бізнесу.

Агенція регіонального розвитку Чернігівської області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини