Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 08:46:10

Для бажаючих працювати робота знайдеться, - запевняють в обласному центрі зайнятості

20.11.2021   08:54Агенцiя

Про це свідчить історія Олександра Ільченка з Куликівки, який, незважаючи на брак робочих місць у невеличкому містечку, таки знайшов роботу. Щоправда, за сприяння служби зайнятості.

Хоч за фахом Олександр перукар, йому хотілося бути охоронцем, адже тривалий час працював у охоронних фірмах Києва та Чернігова. Залишившись без роботи, у лютому нинішнього року чоловік звернувся за допомогою до служби зайнятості. Разом з кар’єрним радником вони спланували подальші дії, склали надіслали потенційним роботодавцям резюме. Але, на жаль, у базі даних підходящих вакансій не з’являлося.

Проте у липні все таки одна знайшлася – «перукаря» в Територіальному центрі соціального обслуговування. Олександр довго вагався, але все ж таки погодився на дану пропозицію. І ось вже майже 4 місяці чоловік при роботі і ще жодного дня не пошкодував щодо прийнятого рішення та, власне, й щодо обраної професії. Чоловік швидко адаптувався на робочому місці і зарекомендував себе гарним спеціалістом.

До речі, нинішню професію Олександр свого часу здобув також за сприяння служби зайнятості.

Чернігівський ОЦЗ

Останні новини Чернігівщини

Міжнародні донори розглядають можливість створення на Чернігівщині сучасного закладу пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації 08:17

Над проєктом створення клініки пластично-реконструктивної хірургії та загальної реабілітації працює Благодійний фонд «Місія солідарності».

26 квітня: цей день в Україні і світі

26 квітня: цей день в Україні і світі 08:13

ДЕНЬ 793 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 793 RUSSIAN AGRESSION

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей