Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:27:05

Капремонт траси Н-07 Київ - Суми – Юнаківка: голова ОДА ознайомився з ходом робіт біля Прилук

08.09.2021   10:30Агенцiя

Голова Чернігівської ОДА В’ячеслав Чаус у ході робочої поїздки на Прилуччину ознайомився з ходом ремонтних робіт на автодорозі Чернігів-Прилуки.

 Роботи на цій ділянці, що є частиною національного автомобільного шляху загального користування державного значення Н-07 Київ – Суми – Юнаківка, ведуться на виконання президентської програми «Велике будівництво».

— З Чернігова до Прилук я їздив часто. І пам'ятаю, як щоразу десь після Ніжина дорога перетворювалася у напрямок. Їхати було неможливо, про безпеку руху і говорити годі. Минулоріч, завдяки проєкту Президента України "Велике будівництво", ситуацію виправили, — зазначив голова ОДА. — Цьогоріч капітально ремонтуємо автомобільну дорогу державного значення Н-07 Київ - Суми - Юнаківка. По території Чернігівської області протяжність траси 143 км. Зокрема, якщо дозволить погода, до кінця місяця відновлять значний відрізок шляху біля Прилук.

До слова, траса Київ - Суми - Юнаківка поєднує південь Чернігівщини з Київською та Сумською областями. Дорога була побудована у 1965-1980 роках і вже давно стала непридатною для сучасного транспортного навантаження.

Цьогоріч на Чернігівщині на виконання програми «Велике будівництво» заплановано відновити 300 км доріг. З них: 182 км шляхів загальнодержавного значення (на сьогодні 171 км у вирівнювальному шарі, 101 км — з верхнім шаром покриття) та 118 км доріг загального користування місцевого значення (вже зроблено 87 км).


Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини