Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 16:10:55

ДФРР: області додатково затверджено 20 проектів

16.07.2019   09:53Агенцiя

Кабінет Міністрів України додатково затвердив для Чернігівщини 20 інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізуватися у 2019 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, на загальну суму 130,6 мільйона гривень.

Усього ж з початку року вже погоджено 32 інфраструктурні проекти, на які з держбюджету передбачено 210,2 мільйона гривень.

Усі проекти надзвичайно важливі для Чернігівщини. Адже це реконструкції шкіл, дитячих садочків, об’єктів охорони здоров’я, соціального захисту населення та культури. Важливо, що враховується комплексний підхід до впровадження енергозберігаючих заходів.

Також цього року планується розпочати реалізацію розвиткових проектів, направлених на підтримку малого та середнього підприємництва: створення в Чернігові хабу соціального партнерства, підприємництва та інституційного розвитку на території обласного молодіжного центру, а також Центру підтримки підприємництва, інновацій та стартапів Чернігівської області.

Крім того, за кошти ДФРР буде збудовано центр надання адміністративних послуг у селі Іванівка Чернігівського району.

22 проекти мають бути введені в експлуатацію до кінця року.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини