Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 07:29:43

Як і коли складається перелік вулиць для ремонту?

30.06.2018   09:41

Як і коли складається перелік вулиць для ремонту? Про це розповів начальник управління житлово-комунального господарства міської ради Ярослав Куц 22 червня у прямому ефірі на телеканалі UA: Чернігів, присвяченому питанню ремонту доріг в місті.

Ярослав Куц відповів на питання від представників медіа-спільноти, користувачів мережі Фейсбук, а також від глядачів та слухачів передачі, що телефонували до студії.

Одне з питань передачі: як і коли складається перелік вулиць для ремонту?
- Протягом року до Чернігівської міської ради та, зокрема, до управління ЖКГ надходять звернення від громадян та депутатів різних рівнів щодо необхідності проведення ремонту доріг.

З урахуванням цих звернень, а також – весняного та осіннього обстеження доріг та відповідно до приписів Національної поліції Управлінням ЖКГ здійснюється формування переліку доріг, що потребують ремонту.

Цей перелік вноситься на розгляд Постійної депутатської комісії з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв'язку та енергозбереження Чернігівської міської ради. Комісія, з урахуванням транспортного та пасажирського потоку, кількості людей, що користуються дорогами, визначають перелік доріг, що потребують капітального чи поточного ремонту.

У межах фінансування, як головний розпорядник коштів, Управління ЖКГ здійснює роботи по відновленню дорожнього покриття, - сказав начальник управління житлово-комунального господарства міської ради.

Так, нещодавно розпочали ремонтувати дорогу на вулиці 1-го Травня. Вчора техніка завершила фрезерування. Також продовжується підготовка до вкладання асфальто-бетонного покриття. Новий асфальт незабаром з’явиться і на під’їзді до пологового будинку.


За інформацією управління житлово-комунального господарства міської ради

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини