Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 21:38:05

Чернігівщина представляє свою продукцію на ХХХ Міжнародній агропромисловій виставці "Агро-2018"

07.06.2018   11:24Агенцiя

6 червня у Національному комплексі «Експоцентр України» відкрилася ювілейна ХХХ Міжнародна агропромислова виставка «Агро- 2018».

У найголовнішій агропромисловій виставці в Україні та Східній Європі, яка працюватиме з 6 по 9 червня, беруть участь 18 провідних підприємств Чернігівщини, що впроваджують інноваційні технології, розширюють асортимент продукції та виробляють експортноорієнтовану продукцію.

Це, зокрема, ПАТ «Куликівське молоко», Чернігівське відділення «САН ІН БЕВ Україна», ДП «Левона-С» ПП «Левона», ПАТ «Чернігівська кондитерська фабрика «Стріла», ТОВ «Торговий дім «Рига хліб», ТОВ «Чернігівській хлібзавод-2», ТОВ «Сідко Україна», ПБП «Вимал» та інші.

У програмі заходу – презентація підприємств та дегустація продукції: напоїв, молочної, кондитерської, хлібобулочних виробів тощо.

Протягом роботи виставки її відвідувачі матимуть можливість ознайомитись із експозицією брендової продукції з фірмовими назвами, які пов'язані із географією області: пиво «Чернігівське», «Сокиринські меди», ТМ «Ніжин» та багатьох інших.

На відкритому демонстраційному майданчику суб'єкти племінної справи у тваринництві, племінний завод по розведенню м'ясної худоби – ТОВ «Агрікор-Холдинг» та племінний завод по розведенню червоно-рябої молочної породи – ПСП «Пісківське» братимуть участь в показі сільськогосподарських тварин.

Офіціно відкрив виставку Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман. Обласну раду представляв заступник голови Арсен Дідур.

Єдина в Україні багатопрофільна виставка у галузі сільського господарства «Агро-2018» виступає ефективною платформою для вдосконалення виробництва, впровадження інновацій, презентацій новинок в усіх сферах АПК України, діловим заходом, що відкриває можливості для співпраці з країнами – лідерами світового аграрного сектору. Також виставка дає унікальну нагоду для діалогу між приватним бізнесом і державою, асоціаціями та іноземними представниками.

Особлива увага приділяється новинкам сільськогосподарської техніки та устаткуванню, високопродуктивним породам свійських тварин, сучасним агротехнологіям для всіх галузей сільського господарства.


Наталія Купрієнко

 



 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.