Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 00:40:22

У квітні зросли надходження до бюджетів від платників Чернігівщини

08.05.2018   11:07Агенцiя

До бюджетів усіх рівнів Чернігівської області у квітні 2018 року надійшло понад 674 млн. грн. податків та зборів, що на 12 відсотків більше відповідного періоду минулого року.

Державний бюджет, зокрема, отримав у доходну частину понад 305 млн. гривень. Це на 3 відс. більше квітня попереднього року за рахунок збільшення находжень податку на додану вартість (у 1,5 рази або на 36 млн. грн.), податку на доходи фізичних осіб та військового збору (на 19 відс. або на 17 млн. грн.), податку на прибуток (у 1,6 рази або на 1 млн. грн.).

Іншу частину коштів (369 млн. грн.) отримали місцеві бюджети територіальних громад Чернігівщини. Факт квітня минулого року перевищено на 20 відс. або на 62 млн. грн. Найбільше сплачено податку на доходи фізичних осіб (240,5 млн. грн. або 65 відс. загальної суми надходжень), також значний вплив на наповнення бюджетів спостерігається від сплати земельного податку (51 млн. грн. або 14 відс.), єдиного податку (48 млн. грн. або 13 відс.).
   
Також у квітні цього року до бюджетів територіальних громад, на території яких розташовані АЗС, надійшли кошти від сплаченого виробниками акцизного податку з пального в сумі 2,9 млн. гривень.
На 26 відс. або на 69 млн. грн., порівняно з квітнем минулого року,  зросли надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. У квітні цього року надійшло майже 338 млн. грн. зі сплати єдиного внеску.


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.