Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:02:59

Як зміняться пасажирські автоперевезення на Чернігівщині у 2018 році

10.02.2018   09:09Агенцiя

Чергове засідання Координаційної ради облдержадміністрації з питань організації пасажирських автоперевезень в області, що відбулося 8 лютого пройшло досить продуктивно.

На порядку денному — понад десять питань. Говорили як про відкриття нових рейсів, так і зміни в розкладі вже існуючих.

Варто зазначити, що деякі пропозиції потребують доопрацювання профільного департаменту ОДА спільно з райдержадміністраціями: Прилуцькою — щодо відкриття приміського автобусного маршруту Заїзд–Манжосівка, Ічнянською — відкриття вечірнього рейсу Ічня–Ніжин (через Бурімку, Крупичполе, Сваричівку, Вишнівку, Припутні, Томашівку, Дорогинку).

Координаційна рада рекомендуватиме облдержадміністрації відкрити маршрут Ічня–Ніжин через Монастирище з часом відправлення з Ічні о 7год. 00хв., 14год. 50хв., з Ніжина о 12год. 08хв., 17год. 13хв. із щоденним виконанням рейсів, а також ввести додаткові рейси на маршруті Борзна–Бахмач з часом відправлення з Борзни о 09год. 20хв. та з Бахмача о 10год. 50хв.

Дійшли згоди й щодо внесення тимчасових змін (до 15 квітня цього року) у виконанні рейсів 2245к/2246к на маршруті Бахмач–Обмачів (по 1,3,5 днях тижня замість щоденного), а також стосовно зміни графіка руху автобусів у напрямку Чернігів–Гончарівське з 8год. 00хв. на 7год. 40хв.

Як тільки Новгород-Сіверська райдержадміністрація дасть погодження, рейси 1841/1842, 1843/1844 на маршруті Н.-Сіверський–Бучки здійснюватимуться не по 5 днях тижня, а по 2, 4 п’ятницях місяця без заїзду до с. Камінь. Натомість до с. Камінь заїжджатимуть рейси 1816, 1817 на маршруті Н.-Сіверський–Мурав’ї, які виконуються по 2 днях тижня. Рейси 1901/1902, 1905/1906 на маршруті Н.Сіверський–Студинка через Ушівку по 1,3 днях тижня взагалі не виконуватимуться.

Можливо, з’явиться новий автобусний маршрут для жителів Городнянського та Сновського районів — Городня–Чернігів через села Сновського району: Хотуничі, Петрівка, Стара Рудня, Смяч та село Городнянського району Конотоп з відправкою о 6год. 00хв. Для цього Сновській РДА слід обстежити дорожнє покриття на відрізку Хотуничі–Петрівка–Стара Рудня–Смяч.

Перенесено розгляд питань щодо відкриття додаткових рейсів по маршрутах Чернігів–Ведильці, Чернігів–Пльохів з відправленням з м. Чернігів після 17год. 00хв., а також подовження маршруту Михайло-Коцюбинське–Чернігів до центру міста (Чернігів АС-2). Аби прийняти змістовне рішення, варто почекати проведення конкурсу (1 березня) на маршруті Чернігів–Ведильці.

Жваву дискусію викликали зміни у розкладі руху автобусів на маршруті Чернігів–Гусавка (Менський район). Поки вивчатиметься пасажиропотік для прийняття остаточних рішень, з 12 лютого протягом десяти днів маршрут щоденно обслуговуватимуть рейси з відправкою з Чернігова о 5год. 10хв., 7год. 20хв., 13год. 05хв., 17год. 15хв., а також о 9год. 30хв. з виконанням по 6 днях тижня.

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини