Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 15:35:29

У січні сплачено 254 мільйони гривень єдиного внеску

05.02.2018   12:12Агенцiя

Платниками Чернігівщини у січні поточного року сплачено 254 млн. гривень єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Це перевищує надходження січня минулого року на 40 відсотків.

Від юридичних осіб надійшло майже 226 млн. грн., або 89 відс. надходжень. З них 102 млн. грн. сплачено бюджетними установами (50 відс.). Фізичні особи - підприємці сплатили 28 млн. грн. (11 відс.).
Найбільшу питому вагу надходжень єдиного внеску забезпечують платники, що перебувають на обліку в Чернігівській, Прилуцькій та Ніжинській ОДПІ.

Нагадаємо, що на сьогодні розмір мінімальної заробітної плати становить 3723 грн., при цьому розмір мінімального страхового внеску – 819,06 грн. (3723 грн. х 22 відс.).

Також слід мати на увазі, що з 1 січня 2018 року нарахування зобов’язань по сплаті єдиного внеску для самозайнятих осіб, незалежно від обраної системи оподаткування, відбуваються щоквартально до 20 числа місяця, наступного за звітним кварталом.
Пам’ятайте, що своєчасна та повна сплата єдиного внеску – це запорука соціальних гарантій та своєчасної виплати пенсій.


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.