Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:55:40

Завдяки реалізації інвестиційних проектів, фірма ТЕХНОВА безперебійно забезпечує теплом та гарячою водою чернігівців. ВІДЕО

07.11.2017   13:49Агенцiя

Ні для кого не секрет, що стан теплових мереж у Чернігові заслуговує особливої уваги. Це пов’язано в першу чергу з тим, що практично всі вони будувалися кілька десятиліть тому. Звичайно, що підтримці теплової артерії міста постачальники приділяють значну увагу, виконуючи перевірки та профілактики. Але подекуди ситуація потребує тільки повної заміни обладнання.

Так було з тепловою магістраллю по вулиці 1-ої Гвардійської Армії в Чернігові. Тут трубу довжиною 182 м було встановлено у 1974 році і останнім часом постійно спостерігалися часті пориви та проблеми з постачанням тепла і гарячої води мешканцям цієї вулиці.

На грудневій сесії 2016 року Чернігівська міська рада затвердила інвестиційну програму транспортування та постачання теплової енергії КЕП «Чернігівська ТЕЦ». А у 2017 році підприємство виконало її.

«Відповідно до інвестиційної програми кампанії «ТехНова» у 2017 році були проведені роботи по заміні теплової магістралі по вулиці 1-ої Гвардійської Армії. Згідно проекту замість старої 182 метрової труби, встановленої у 1974 році, встановлено попередньо ізольовану, яка забезпечить безперебійну та безаварійну подачу тепла та гарячої води до осель 7400 чернігівців», –  розповів генеральний директор ТОВ «ТехНова» Олексій Щербина під час відкритого обговорення, яке відбулося 6 листопада 2017 року у Чернігові.

Ця ділянка мала найбільшу кількість поривів та аварій за останні роки і тому, щоб не «латати дірки» провести повноцінну заміну старої труби на трубу із попередньою ізоляцією, яка виготовлена за сучасними технологіями. За його словами в результаті виконання програми не лише поліпшиться якість послуг, а і зменшаться втрати тепла на шляху від теплового пункту до споживача, та кількість ремонтних робіт.

Інвестиційна програма виконувалася за рахунок амортизаційних відрахувань підприємства, тобто за неї чернігівцям не доведеться сплачувати додатково. Вартість проекту – 1,6 млн. грн.

Як раніше повідомлялось, що в планах у кампанії «ТехНова» заміна всіх аварійних ділянок, оновлення міських теплові мережі, що дозволить зменшити втрати теплової енергії, витрати води, електроенергії та витрати на аварійні ремонти.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини