Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:18:53

Меморандум виконується: чернігівські перевізники вже оновили 19 одиниць техніки

21.10.2017   11:45

Чернігівські перевізники оновлюють рухомий склад автопарку, як того вимагає Меморандум, підписаний з Чернігівською міською радою.

Начальник управління транспорту та зв’язку міської ради Юрій Горбань відвідав підприємство ДП "Пассервіс", на яке нещодавно прибуло п’ять оновлених  «Рут» з ремонтного заводу.

Він оглянув оновлені машини, які незабаром з’являться на автобусних маршрутах у місті.

Після Юрій Горбань розповів журналістам про хід виконання інвестиційних умов Меморандуму перевізниками:
- У цьому році був підписаний Меморандум між міською радою та перевізниками Чернігова. Там є інвестиційна складова, згідно якої до кінця цього року повинно бути оновлення автобусного парку в кількості 19 транспортних засобів. На даний час цей показник вже виконаний, - сказав він.

Керівник управління транспорту розповів, які саме підприємства вже оновили рухомий склад. Це:
ТОВ «Пассавто-ЛТД» - 2 одиниці техніки,
ТОВ «ЧАК» - 2,
ФОП Корень В. В - 2,
ПрАТ «Таксосервіс» - 4,
ДП "Пассервіс" - 9 одиниць техніки.

А до кінця 2017 року деякі підприємства оновлять рухомий склад ще.

- Перевізники вже зрозуміли, що не буде такого, як раніше, що можливо, якось воно все пройде і нічого вони робити не будуть. До кінця цього року підприємство ТОВ «Пассавто-ЛТД» ще має замінити 3 машини на нові, а також підприємство Чернігівська Автомобільна Компанія буде заміняти 2 машини. Тож ті вимоги, які прописані в меморандумі перевізниками, виконуються. У цьому році план буде виконаний з перевищенням, - підсумував Юрій Горбань.

Наступного року робота по оновленню рухомого складу буде продовжена. Адже в плані прописано помісячно, яке підприємство повинно оновлювати рухомий склад на маршрутах.  Також на всі нові автобуси будуть встановлені GPS-трекери, а Управлінням транспорту та зв’язку міської ради й надалі буде постійно здійснюється контроль та перевірка виконання всіх інших умов Меморандуму перевізниками.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини