Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 11 травня, 06:27:03

Щось за рахунок ДФРР, а щось завдяки субвенції - в області реалізовуватиметься низка проектів

05.07.2017   11:40Агенцiя

Міжвідомча комісія погодила Чернігівщині 39 проектів на загальну суму понад 101 мільйон гривень, що фінансуватимуться з Державного фонду регіонального розвитку цьогоріч.

Дві пропозиції відхилено, як такі, що не забезпечують комплексний підхід (капітальний ремонт даху будівлі Ічнянського районного будинку, капітальний ремонт Срібнянського районного будинку культури).

П’ять проектів реалізовуватимуться за рахунок субвенції з державного бюджету, тому їх виключено з переліку ДФРР.

Читати також: Про розподіл коштів ДФРР, розвиток опорних шкіл — на нараді Мінрегіону

Також члени регіональної комісії повторно оцінять проект «Будівництво прибудови до музичної школи №1 імені С.В. Вільконського по вул. Мстиславській, 3-А в м. Чернігів». Про це сьогодні під час профільного зібрання зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич.

— До облдержадміністрації з приводу повторного оцінювання зазначеного проекту звернувся міський голова Владислав Атрошенко. Оскільки механізм здійснення повторного аналізу проектів чітко не визначено, регіональна комісія чекала роз’яснення Мінрегіону. Отже, члени комісії матимуть час до п’ятниці, аби ще раз розглянути пропозицію та визначитися з висновками, — повідомив Леонід Сахневич.

Також перший заступник голови ОДА акцентував увагу на тому, що до наступного відбору проектів варто детальніше вивчити зауваження Міжвідомчої комісії.

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Рік «єВідновлення» на Чернігівщині: понад 700 млн гривень у вигляді різних компенсацій 16:34

Починати відбудову потрібно, не чекаючи закінчення війни. Такого принципу Україна дотримується від самого початку повномасштабного вторгнення росії. Рік тому Міністерство інфраструктури України запровадило програму "єВідновлення", мета якої допомогти українцям, чиє житло понівечили або зруйнували росіяни.

Горизонтальні контакти та медичне партнерство: Чернігівщина на другому Міжнародному саміті міст і регіонів 16:32

Делегація з Чернігівської області, яку очолив перший заступник голови Чернігівської ОДА Костянтин Мегем, взяла участь у другому Міжнародному саміті міст і регіонів. Захід відбувся у Києві на базі Конгресу регіональних і місцевих влад при Президентові України 9 травня – у День Європи.

На що скаржаться пацієнти у Чернігівській області. Як подати скаргу до НСЗУ: алгоритм дій 13:44

Національна служба здоров’я України з початку 2024 року отримала 1 080 звернень від пацієнтів щодо надання медичної допомоги, зокрема на лікарні Чернігівської області – 20.

 Росіяни вдарили

Росіяни вдарили "Іскандером" по території Прилуцької громади 13:40

Росіяни 9 травня вдарили ракетою "Іскандер-М" по території Прилуцької громади на Чернігівщині.

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів

Місяць служби за три: для кого діятиме норма про пільговий розрахунок вислуги років — роз’яснення юристів 13:32

По новому рахуватимуть вислугу років особам, звільненим з військової служби, відповідно до Закону України "Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб". Кого стосуватимуться зміни — у розʼясненні юристів Українського ветеранського фонду

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини