Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:11:46

Завершено посів озимих зернових

28.10.2016   08:01Агенцiя

Загалом засіяно майже 202 тисячі гектарів, що на 0,8 тисячі гектарів менше минулорічного рівня. На зерно посіяно 199,6 тисячі гектарів озимини, з них пшениці – 173,4 тисячі гектарів, жита – 26 тисяч гектарів.

Сільгосппідприємства Сновського, Талалаївського, Козелецького, Ріпкинського та Новгород-Сіверського районів перевиконали прогнозовані показники посіву озимих колосових культур під урожай 2017 року.

Проте робота на полях області триває. Аграрії Коропського, Корюківського та Прилуцького районів завершили збирання соняшника. Не набагато відстали від них сільгоспвиробники Бахмацького, Бобровицького, Борзнянського, Варвинського, Ічнянського, Козелецького, Н.-Сіверського, Носівського та Талалаївського районів. Усього в області обмолочено цієї культури 190 тисяч гектарів або 91%. Одержано 476,5 тисячі тонн сировини при середній врожайності 25,1 центнерів з гектару.

Кукурудзу на зерно збирають у всіх районах Чернігівщини. Загалом обмолочено майже 135 тисяч гектарів або 41% до плану.

У цілому по області станом на 27 жовтня зернові та зернобобові культури зібрані з площі 456,2 тисячі гектарів, що складає 70% прогнозованого.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини