Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 15:33:09

Чернігівська продукція відповідає світовим стандартам

17.06.2016   10:14Агенцiя

15 червня заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко відвідав у Чернігові ТОВ «Сівертекс». Він ознайомився з виробничими потужностями підприємства, поспілкувався з директором Вікторією Лазаренко та колективом щодо існуючих проблем та подальших перспектив розвитку.

«Сівертекс» – одне з провідних підприємств легкої промисловості в Україні. Фірма спеціалізується на виготовленні форменого одягу для державних військових служб. Крім того, виготовляє спецодяг для підприємств, організацій, шкіл, випускає чоловічий та жіночий одяг широкого асортименту. Серед його продукції також речове майно для силових структур (палатки, тенти, рятувальні плоти, гальмівні парашути тощо). Виробляють і прогумовані тканини та вироби з них (спеціальний одяг для рибалок, будівельників метро, шахтарів, засоби індивідуального захисту від хімічних та радіаційних забруднень).

Підприємство має власний центр моди. За словами керівництва «Сівертексу», тут розробляють нові моделі чоловічого та жіночого одягу, дотримуючись вимог сучасних показників якості та фізично-механічних характеристик швейних виробів для масового виробництва. Також намагаються слідувати тенденціям моди. Розробка моделей виконується з використанням новітніх комп’ютерних технологій та програмного забезпечення. У виробництві використовується як давальницька сировина, так і придбана за власний кошт.

Тож одяг від фірми зарекомендував себе на власному ринку та поступово завойовує закордонний. Він успішно реалізується як у власній фірмовій торгівельній мережі, так і в багатьох інших містах країни.

Замовниками резинотехнічної продукції «Сівертексу» протягом багатьох років є Міністерство оборони України, Служба безпеки, Національна поліція, Держслужба з надзвичайних ситуацій.

Відрадно, що на сьогодні чернігівське підприємство виробляє високоякісну продукцію, у тому числі із високотехнологічних суперсучасних матеріалів, яка відповідає світовим стандартам.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини