Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 03:29:24

Працівникам 46 підприємств області не виплатили заробленого

25.02.2016   13:51Агенцiя

Детально становище кожного з підприємств розглянули на засіданні комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати.

Як зазначив перший заступник голови облдержадміністрації Леонід Сахневич, який керував роботою комісії, попри виплату тільки в лютому понад півтора мільйона гривень заборгованого, позитивної динаміки в скороченні боргів не відчувається. Особливе занепокоєння викликає ситуація на підприємствах, щодо яких застосовують процедури відновлення платоспроможності або визнання банкрутом. Там сконцентровано більше третини загальної суми боргу, яка складає 20,8 мільйона гривень.

Найбільше з таких підприємств заборгували своїм працівникам ПАТ «Будівельна компанія «Домобудівник» (2,8 млн грн), державне підприємство «Ніжинський ремонтний завод інженерного озброєння» (2 млн грн), ПАТ «Облтеплокомуненерго» (1,4 млн грн), ПАТ «Чернігівбуд» та його структурні підрозділи (1,5 млн грн).

Із тих , що працюють, найбільший борг має ПАТ «Чернігівський завод радіоприладів» — 3,5 мільйона гривень.

Як позитив на засіданні комісії було відзначено, що розрахувалися зі своїми працівниками усі бюджетні установи (за винятком залізничної лікарні) та сільськогосподарські підприємства. Крім того, боргів із зарплати не мають у п’ятнадцяти районах Чернігівщини.

В області щотижня здійснюється моніторинг стану виплати заробітної плати та постійно триває робота із зменшення заборгованості.

Останні новини Чернігівщини

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

Увага! Тимчасові зміни у русі громадського транспорту! 12:27

Тролейбусні маршрути № 10 та №11 тимчасово (до усунення наслідків ракетного удару) не працюватимуть.

Вранці 17 квітня росіяни завдали 3 ракетних ударів по Чернігову. 12:18

"Наразі триває пошуково-рятувальна операція. Зараз вже можу казати про 9 загиблих, вбитих російськими терористами. Більше 20 поранених", - сказав в інтерв'ю телеканалу 1+1 начальник Чернігівської ОВА Вʼячеслав Чаус.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 08:45

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 4 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій загинула 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини