Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 03:20:05

За півроку Управлінням капітального будівництва здано в експлуатацію 13 об’єктів

16.07.2015   08:18Агенцiя

Основними завданнями Управління капітального будівництва облдержадміністрації є забезпечення державної політики у галузі будівництва, розвитку соціальної інфраструктури, інженерного захисту територій, будіндустрії та промисловості будівельних матеріалів, підвищення енергоефективності у будівництві на території області.

Виконання завдань з будівництва житлових будинків, об'єктів освіти, охорони здоров'я, зв'язку, транспорту, торгівлі, громадського харчування, комунального господарства, культурно-побутового та іншого призначення відноситься до галузевих повноважень Управління.

Впродовж першого півріччя поточного року Управлінням капітального будівництва ОДА підписано 13 декларацій про готовність об’єктів до експлуатації.

Серед об’єктів соціальної інфраструктури, які здано в експлуатацію місцевим громадам, значаться: капітальний ремонт системи опалення Горобіївської ЗОШ І-ІІ ст. (Срібнянський район), реконструкція Березнянської ЗОШ І-ІІ ст. (Менський район), реконструкція системи опалення Новояриловицької ЗОШ І-ІІІ ст. (Ріпкинський район), капітальний ремонт Антонівської ЗОШ І-ІІІ ст. (Варвинський район) та реконструкція будівлі головного корпусу КЛЗП «Варвинська центральна районна лікарня».

Також в цьому році було здійснено технічний нагляд за будівництвом та капітальним ремонтом покриття автомобільних доріг і проїзних частин у смт Сосниця, Короп, Ніжин та Срібне.

Виконано капітальний ремонт двох об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст регіону.

Зокрема, це внутрішньо-оздоблювальні роботи, заміна віконних та дверних блоків, опорядження та ремонт паркетних покриттів, електромонтажні та сантехнічні роботи.

Здано в експлуатацію два об’єкти екологічного напрямку: дощову каналізацію у м.Щорс та водовідвод поверхневих вод із частковим водопониженням ґрунтових вод у смт Ріпки.

Управлінням капітального будівництва до кінця року планується добудувати та здати в експлуатацію кілька ще не менш важливих об'єктів.

Зміцнення будівельної галузі є одним з найважливіших напрямків соціально-економічного розвитку області та важливим руслом розбудови нашої держави.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини