Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 15:34:38

У Чернігові підписано соціальні угоди між мешканцями району Савчука та інвесторами

24.06.2015   15:03Агенцiя

У вівторок, 23 червня 2015 року, про результати перемовин з жителями Чернігова розповів представник "Набережного кварталу" Золтан Путнокі.

Він повідомив, що були проведені зустрічі з жителями будинків, за результатами яких підписано соціальні угоди між жителями Савчука і Набережним Кварталом. Документи підписано делегованими представниками кожного з дванадцяти прилеглих до майбутнього будівництва багатоповерхівок.

"Ми дійшли згоди з жителями мікрорайону Савчука в тому, які роботи мають бути виконані, зважаючи на наші можливості та потреби майбутніх сусідів", - пояснив керівник проекту "Набережний квартал". За цим документом Набережний Квартал зобов'язується звести на виділеній під забудову території дитячий садок, впорядкувати парк, розчистивши його від аварійних дерев, та відремонтувати житловий фонд оточуючих будинків.

В угодах є пункти спільні для всіх будинків, а також окремі, що стосуються конкретно кожного. Ремонт в будинках збираються починати вже цього тижня, всі інші роботи розпочнуться, коли будуть зібрані необхідні дозвільні документи, що наразі перебувають на стадії узгодження.

Однак, замість того, аби підтримати інвестора деякі громадяни намагаються зробити з нього "дійну корову", використовуючи маніпулятивні методи. Так, по мікрорайону Савчука проти забудовників ведеться агресивна кампанія, мета котрої ввести людей в оману. Зокрема, невідомі розклеїли плакати з закликом не підписувати соціальну угоду.

"За нас скажуть наші справи", - прокоментував провокації Золтан Путнокі та пообіцяв надати детальну інформацію про те, хто ж підбурює жителів, найближчим часом. Також він зазначив, що такий спротив завжди кимось ініційований: якщо є політичні гасла чи прапори, то це політичний піар, якщо цього немає, то це - пошук фінансової вигоди. "Ми працюємо відкрито і це ускладнює провокаторам роботу", - підкреслив інвестор.

PR

Останні новини Чернігівщини

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.