Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:02:10

Чернігівці вже задекларували 17,6 млн. грн. доходів

27.02.2015   10:34Агенцiя

З початку проведення цьогорічної кампанії декларування до ДПІ у м. Чернігові громадяни міста подали 623 декларації про майновий стан і доходи за 2014 рік

У тому числі 427 декларацій  з метою отримання права на податкову знижку за оплату навчання, за іпотечним кредитуванням, за договорами довгострокового страхування життя, по витратах на оплату державних послуг із усиновлення дитини.

Про це повідомив заступник начальника ДПІ у м. Чернігові  Володимир Мехед. 

Так, 196 декларацій подано громадянами, які зобов’язані задекларувати отримані доходи.  Серед них – 104 декларації  про доходи, отримані у вигляді спадщини (дарування) на суму 13,7 млн.грн., 7 декларацій про доходи від продажу нерухомого майна на суму доходу 0,9 млн. грн.  Окрім цього, подано 10 декларацій про доходи у вигляді інвестиційного прибутку на суму доходу близько 1млн.грн.

Загалом громадяни задекларували 17,6 млн.грн. доходів. Водночас сума самостійно нарахованих платниками податкових зобов’язань становить 704,7 тис. гривень.

«На сьогодні  створено всі необхідні умови для того, щоб громадяни могли виконати свій конституційний обов’язок без зайвих незручностей.   Для працюючих мешканців міста передбачена можливість подати декларацію у вихідний день або у вечірні години. Роботу Центру обслуговування платників інспекції подовжено: у робочі дні – 9.00 год. до 19.00 години,  у суботу – 9.00 год. до 16.00 години»,-  зазначив Володимир Мехед.

Нагадуємо, що податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2014 році, подається до 1 травня поточного року, а для тих громадян, які бажають отримати податкову знижку, – упродовж всього року. Декларація подається до податкової інспекції за місцем реєстрації платника (місцем проживання).

ДПІ у м. Чернігові вкотре закликає громадян вчасно, не відкладаючи на останній день, задекларувати свої доходи.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини