Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 19:53:18

На розроблення проектів землеустрою на Чернігівщині було надано 922 дозвола

27.01.2015   15:59Агенцiя

Станом на 22 січня військовослужбовці, які брали участь у виконанні завдань з проведення АТО, подали 19672 заяви на отримання земельних ділянок.

Найбільше клопотань надійшло до фахівців землевпорядної служби та органів місцевої влади у Волинській (2373), Львівській (2351), Миколаївській (1757), Рівненській (1493), Житомирській (1439), Закарпатській (1388) та Вінницькій (1330) областях.

На сьогодні в Україні територіальні органи Держземагентства спільно із органами місцевої влади вже надали дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення учасникам антитерористичної операції 10557 земельних ділянок загальною площею понад 5814 гектарів.

Зокрема, було надано дозволи на розроблення документації з відведення 2472 земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, 5171 наділу – для ведення садівництва, 10 ділянок – для ведення індивідуального дачного будівництва, 2904 земельних ділянок – для ведення особистого селянського господарства.

Найбільше дозволів на розроблення проектів землеустрою було надано у Львівській (1516), Вінницькій (1084), Чернігівській (922) та Київській (862) областях.

Лише протягом останнього тижня було погоджено 29 проектів землеустрою про надання захисникам Вітчизни у власність ділянок та прийнято рішення про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення 548 земельних ділянок. Найбільше таких рішень було прийнято в Кіровоградській (115), Львівській (97), Миколаївській (63), Дніпропетровській (32) та Черкаській (31) областях.

Держземагентство України наголошує, що на сьогодні роботи із забезпечення військових земельними ділянками визначені у земельній службі як першочергові.

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.