Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:57:44

Продаж світлих нафтопродуктів та газу для автомобілів у Чернігівській області за 2014 р. ДОВІДКА

27.01.2015   10:59Агенцiя

Станом на 1 січня 2015 р. роздрібну торгівлю світлими нафтопродуктами і газом для автомобілів в Чернігівській області здійcнювали 55 суб’єктів господарювання через мережу 150 автозаправних станцій (АЗС) та 10 автозаправних газонаповнювальних компресорних станцій (АГНКС), повідомило Головне управління статистики у Чернігівській області.

За 2014 р. населенню для особистого споживання було реалізовано світлих нафтопродуктів і газу для автомобілів на загальну суму 1522,8 млн.грн., що в порівнянних цінах на 1,4% перевищило показник 2013 р. Найбільший приріст було отримано від продажу пропану і бутану скрапленого (на 37,9%), дизельного пального (на 5,6%). Водночас реалізація бензину та газу природного скрапленого або в газоподібному стані (метану) не досягла показників попереднього року.

Протягом року через мережу АЗС та АГНКС продано 47,6 тис.т бензину моторного, 22,6 тис.т дизельного пального, 12,7 тис.т пропану та бутану скрапленого, 3,9 тис.т газу природного скрапленого або у газоподібному стані (метану).

В обсязі реалізованого бензину всіх марок автомобілісти надавали перевагу бензину марки А-92, частка якого становила 57%.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини