Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:16:32

До уваги споживачів теплової енергії!

03.07.2014   07:58Агенцiя

Теплопостачальні підприємства Чернігова повідомляють про зміну з 1 липня 2014 року вартості послуг із централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, своїми постановами від 06.06.2014 № 650 та від 13.06.2014 № 664 встановила нові тарифи на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню Товариством з обмеженою відповідальністю фірми „ТЕХНОВА”.

Тарифи на послуги з централізованого опалення:
- для абонентів житлових будинків з будинковими приладами обліку теплової енергії – 427,67 грн./Гкал (з податком на додану вартість);
- для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 11,58 грн. за 1 кв. м за місяць протягом опалювального періоду (з податком на додану вартість).

Тарифи на послуги з централізованого постачання гарячої води:
- за умови підключення сушарок для рушників до систем гарячого водопостачання – 28,75 грн. за 1 куб. м (з податком на додану вартість);
- за відсутності сушарок для рушників – 26,88 грн. за 1 куб. м (з податком на додану вартість).

Тарифи на послуги з централізованого постачання гарячої води набирають чинності з 01.07.2014.

Тарифи на послуги з централізованого опалення набирають чинності з 01.08.2014 та діють протягом опалювального періоду.

Публічне акціонерне товариство «Облтеплокомуненерго» (надалі — АТ «ОТКЕ») повідомляє, що від 1 липня 2014 року відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 13 червня 2014 року № 664 «Про внесення змін до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 06 червня 2014 року № 650» змінюються тарифи на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води для населення м. Чернігова та населених пунктів Чернігівської області — зони обслуговування АТ «ОТКЕ».

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, постановляє:

1. Внести до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 6 червня 2014 року № 650 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню суб’єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг» такі зміни:

47) публічним акціонерним товариством «Облтеплокомуненерго» (м. Чернігів) зі структурою, наведеною в додатку 47 до цієї постанови:

з централізованого опалення:

для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії — 375,18 грн/Гкал (з податком на додану вартість);

для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії — 7,92 грн за 1 кв. м за місяць протягом опалювального періоду (з податком на додану вартість);

з централізованого постачання гарячої води:

за умови підключення сушарок для рушників до систем гарячого водопостачання — 25,94 грн. за 1 куб. м (з податком на додану вартість);

за відсутності сушарок для рушників — 24,34 грн. за 1 куб. м (з податком на додану вартість);

2. Ця постанова набуває чинності від 1 липня 2014 року, але не раніше дня її офіційного опублікування.

 

За інформацією управління економіки міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини