Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 06:51:42

У День відкритого декларування на Чернігівщині зустрілись творчість, спорт та громадянський обов’язок

09.04.2014   11:11

В Центрах обслуговування платників податків на Чернігівщині 8 квітня особливо людно – проходить Всеукраїнська Акція «День Відкритого Декларування 2014».

Громадяни, серед яких багато відомих людей, декларують доходи, жваво спілкуються з податківцями та отримують подарунки: буклети та брошури з питань декларування.

Цього дня завітали до податкових інспекцій відомі люди Чернігівщини: видатні спортсмени, знані музиканти, творчі люди, громадські та державні діячі.
 
Неабияку зацікавленість у відвідувачів Чернігівського району викликала можливість не тільки подати декларацію, а ще й познайомитись з відомою письменницею. Лауреат українсько-німецької премії імені Олеся Гончара, обласної премії імені М.Коцюбинського, член спілки письменників України  Олена Печорна також прийшла задекларувати свої доходи.

Приваблива письменниця в яскравій українській вишиванці одразу привернула увагу відвідувачів. Радо відгукнувшись на запрошення податківців, Олена принесла з собою власні твори – романи «Грішниця» та «Кола на воді», які вже стали бестселерами. Особисто подаючи приклад іншим, вона  відверто спілкувалася з людьми, які теж прийшли задекларувати доходи.  

Зокрема, пані Олена відзначила: «Я звичайна людина, яка добре знає життя сільських трударів, якою важкою працею дістається кожна копійка. У своїх творах пишу про людей і для людей, створюю такі образи, які відображають реалії нашого життя. Проте дарую читачам надію у тому, що дива трапляються, а мрії здійснюються. Саме тому щиро сподіваюся, що декларуючи доходи, запрошую всіх громадян виконати свій обов’язок, дбати про добробут рідного краю, допомогти державі у цей нелегкий час. Отже, тобі Україно, я декларую!».

А мешканці міста цього дня отримали приємну нагоду подати декларацію разом з видатним спортсменом. Це заслужений майстер спорту України  з біатлону, призер Чемпіонату світу чернігівець Андрій Дериземля. Андрій впевнений, що добробут всієї держави залежить від самосвідомості кожного її громадянина. Отже власним прикладом закликав земляків долучитись до спільної акції. Чернігівці також побачили, як декларують свої доходи відомий діяч мистецтв України, головний диригент Чернігівського симфонічного оркестру «Філармонія» Микола Сукач і заслужений тренер України з біатлону Микола Зоц.  

До кінця кампанії декларування залишилися небагато часу. Запрошуємо громадян, які у 2013 році отримали доходи, що підлягають декларуванню, виконати свій конституційний обов’язок до 1 травня 2014 року - подати декларацію та сплатити належні суми податку!

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини