Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 22:11:44

Чернігів заплатить майже мільйон за утримання міських туалетів

17.02.2014   07:51Агенцiя

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради 31 січня уклало угоду з КП «Автотранспортне підприємство 2528» Чернігівської міськради на послуги утримання міських туалетів. Вартість угоди складає 0,90 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено щоденне вологе прибирання приміщень. Підлога та санітарно-технічні обладнання в туалетах повинні митись гарячою водою із застосуванням миючих і дезінфікуючих засобів.

Утриманню підлягають один наземний (біля Алеї Героїв) та три підземні міські туалети (по вул.Горького, 2, у центральному парку культури і відпочинку, біля кінотеатру ім.Щорса) загальною площею 369,85 м2, які мають централізоване водопостачання, водовідведення та освітлення і чотири неканалізовані туалети на кінцевих зупинках громадського транспорту, облаштовані вигрібними ямами. Централізоване опалення мають три підземні туалети.

У 2013 році Виконком Чернігівської міськради виділив 1,16 млн грн. на утримання міських туалетів. Тоді місцевий журналіст опублікував фото, в якому стані утримуються міські туалети Чернігова. Відомо, що минулого року в Чернігові було на один підземний туалет більше і площа прибирання з минулого року зменшилася на 326,05 м2.


http://nashigroshi.org/2014/02/16/sokolov-zaplatyt-miljon-za-utrymannya-miskyh-tualetiv/

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини