Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:22:10

До кінця поточного року в області планується ввести в експлуатацію 9 багатоквартирних житлових будинків

14.11.2013   11:07

Завершення будівництва та введення в експлуатацію 9 багатоквартирних житлових будинків в області заплановано до кінця поточного року. Про це йшла мова на нараді, яку провів 13 листопада заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко. До діалогу були запрошені представники забудовників та енергопостачальних компаній області.

Віктор Геращенко повідомив, що в області на даний час введено в експлуатацію 114 тис. м2 житла, і необхідно до кінця поточного року привести до повної готовності ще 9 будинків (8 - в м. Чернігові та один в м. Остер Козелецького району), в яких загальна площа житла складе 41,329 тис. м2.

У ході обговорення кожний об’єкт розбирався окремо, а також розглядались труднощі, які виникли у забудовників.

Як зазначалось, житлові будинки в м. Остер Козелецького району та по вул. Курсанта Єськова, 14-б у м. Чернігові знаходяться на стадії здачі в експлуатацію.

По решті семи будинках, збудованих у м. Чернігові, забудовники назвали ряд невирішених питань, серед яких – підключення до мереж електро- і газопостачання, передача інженерних мереж на баланс експлуатуючим організаціям, вирішення питання поверховості будинків та тривалі терміни оформлення документації.

Також зазначалося, що забудовник повинен виконувати свої зобов’язання по пайовій участі у будівництві та розвитку інфраструктури територій.

«Підключення житлових будинків до інженерних мереж є однією з головних проблем розвитку будівельної галузі в області», - підкреслив Віктор Геращенко. За його словами, необхідно детально вивчати плани розміщення інженерних мереж і будувати на перспективних ділянках.

За результатами наради, Віктор Геращенко дав доручення прискорити вирішення поточних питань по 9 житлових будинках та забезпечити введення їх в експлуатацію до кінця поточного року. 

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини