Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:38:11

До наглядової ради ПАТ "Куликівське молоко" увійшли Наталія Дідур та Іванна Романець

25.09.2013   13:17

23 вересня відбулися позачергові Загальні збори акціонерів ПАТ "Куликівське молоко". На них відбулося перобрання Наглядової ради товариства.

Як стало відомо, один з головних акціонерів товариства Арсен Дідур (володіє більше 50% акцій), у серпні місяці подав заяву про вихід із складу Наглядової ради. У серпні Наглядовою радою підприємства були припинені його повноваження. На цій посаді Арсен Володимирович перебував більше 12 років.

На позачергових зборах на посаду Члена Наглядової ради призначено Іванну Романець, яка за інформацією Загальнодоступної інформаційної бази ДКЦПФР не володіє акціями підприємства, та Наталію Дідур, яка володіє часткою в статутному капіталі в розмірі 36,5%. Строк дії повноважень новообраних членів Наглядової ради по 23.09.2016 року включно.

Наталія Дідур до прийняття рішення Зборами обіймала посаду Члена Наглядової ради ПрАТ “Куликівське молоко”. А Іванна Романець працювала юрисконсультом в ТОВ “АФ “Правочин” та ТОВ “Українські аграрні інвестиції”.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини