Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:04:51

Підприємців Чернігівської області привітали з професійним святом

28.08.2013   14:16

Вже стало доброю традицією в першу неділю вересня відзначати в Україні День підприємця.

28 серпня з нагоди професійного свята заступник голови облдержадміністрації Олександр Шанойло і перший заступник голови обласної ради Іван Коробка зустрілися з кращими підприємцями області.

Вітаючи присутніх з наступаючим святом, Олександр Шанойло наголосив, що розвиток підприємництва і збільшення на цій основі надходжень до державної скарбниці дає можливість вирішувати ряд актуальних соціально-економічних проблем, сприяє зміцненню економіки, надає їй гнучкості, створює нові робочі місця.

Підприємницький рух Чернігівщини має свої традиції та значні досягнення. Продукція багатьох місцевих виробників славиться не лише в нашій державі, а й далеко за її межами. Без активної участі приватного бізнесу неможливо уявити будівництво, торгівлю та побутове обслуговування, транспорт і зв’язок, інші галузі економіки.

Олександр Шанойло також підкреслив, що всебічна підтримка вітчизняних підприємців є важливим напрямом регіональної політики. Створення умов для розвитку конкурентноздатного підприємництва як потужного ресурсу економіки та соціальної сфери залишається одним з головних завдань у діяльності обласної держадміністрації. В області постійно проводиться конструктивний діалог з підприємницьким середовищем щодо суті здійснюваних Урядом реформ та залучення підприємців до їх впровадження.

Від імені голови Чернігівської обласної державної адміністрації Володимира Хоменка та від себе особисто Олександр Шанойло подякував підприємцям області за наполегливу працю, високий рівень професіоналізму, активну громадську позицію і побажав усім міцного здоров’я, добра і злагоди в родинах, успіху і наснаги у плідній праці на благо рідного краю та нагородив кращих з них відзнаками облдержадміністрації.

У свою чергу Іван Коробка також привітав підприємців малого та середнього бізнесу зі святом та вручив відзнаки обласної ради.

Під час зустрічі також були нагороджені переможці обласного конкурсу з визначення кращих підприємств малого та середнього бізнесу, підприємців-фізичних осіб та переможці регіонального конкурсу “Чернігівська якість – 2013” в рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції “100 кращих товарів України”.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини