Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:26:51

Безкоштовний WiFi у відділеннях Приватбанку

30.05.2013   12:01Агенцiя

Тепер жителі чернігівського регіону можуть скористатися мережею WiFi для проведення банківських операцій прямо у відділеннях.

Таку можливість для своїх клієнтів надав Чернігівська філія ПриватБанку.

Клієнт, зайшовши практично в будь-яке відділення Банку в Чернігові та області, може підключиться до інтернету, використовуючи свій смартфон або планшет через вільну мережу WiFi.

- Інноваційна політика ПриватБанку увазі перехід на самообслуговування клієнтів, а за допомогою вільного доступу до інтернету співробітники можуть проводити навчання наших клієнтів користуватися такими популярними банківськими інтернет-додатками як «Приват24», «Скарбничка», «СМС-банкінг» та інші прямо на смартфонах або планшетах клієнтів, - говорить директор чернігівської філії Бойко Ася Валентинівна. - Клієнти дуже швидко звикають до зручності інтерфейсу і простоті використання, і все частіше починають пользуваться банківським сервісом не виходячи з дому. У випадку клієнти можуть прийти до нас у відділення, щоб підключиться до інтернету і провести банківську операцію самостійно.

У Чернігові та області функціонує 76 відділень, розміщені в найбільш зручних для клієнтів місцях.

Прес-служба Приватбанку

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини