Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 19:25:56

На Чернігівщині 28 мільйонерів

29.05.2013   17:47Агенцiя

Деклараційна кампанія добігла до свого завершення, і за її попередніми результатами, про свої статки до територіальних підрозділів Головного управління Міндоходів у Чернігівській області прозвітували майже 16 тисяч громадян.

28 громадян подали «мільйонні» декларації, проти 24 торік.  З них 8 жителів області  отримали  прибутки від інвестування, 7 громадян отримали доходи за кордоном, 7 - задекларували доходи,  отримані від двох або більше роботодавців,  4 декларації надійшло про отримання подарунків та успадкування майна,  троє громадян повідомили про продаж нерухомості.

Деклараційну кампанію 2013 року можна назвати успішною. Адже до районних підрозділів Міндоходів звернулося майже на 4,4 тис. більше тих, хто обов’язково мав задекларувати доходи.  Спадщину та подарунки задекларували понад 23% від загальної кількості «обов’язкових декларантів». Зважаючи на те, що область аграрна, майже 16% декларантів повідомили про отримання доходів від оранки городів. 1030 громадян  отримали доходи від здавання в найм нерухомого майно.

Цьогорічна деклараційна кампанія поповнить скарбниці місцевих бюджетів Чернігівщини майже на 10,9  мільйонів гривень з податку на доходи фізичних осіб. Повернуто з казни у вигляді податкової знижки буде 3 мільйони гривень.


Головне управління Міндоходів у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.