Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:37:50

В.о. голови Головного управління Міндоходів в Чернігівській області призначено Андрія Лаврешова

17.05.2013   09:37Агенцiя

На Чернігівщині створено Головне управління Міндоходів і призначено виконуючого обов’язки керівника структури

На виконання постанов Кабінету Міністрів України від 20.03.13 N229 "Про утворення територіальних органів Міністерства доходів і зборів" та N228 "Про реорганізацію деяких органів державної податкової служби, спеціалізованих митних органів та організацій" 29 квітня 2013 року проведено державну реєстрацію Головного управління Міндоходів у Чернігівській області.

Виконуючим обов'язки начальника Головного управління Міндоходів у Чернігівській області призначено Лаврешова Андрія Юрійовича.

- Не шукайте причини обґрунтувати чому неможливо зробити, а знайдіть спосіб як досягти мети – цей принцип має взяти за правило кожен у нашому колективі. Варіанти завжди є, і треба вибрати саме правильний. Той, який приведе до успіху, - сказав Андрій Лаврешов під час знаймства з працівниками новоствореного Головного управління Міндоходів у Чернігівській області.

Він наголосив, що найголовніше завдання структури – забезпечити надійний і своєчасний контроль, щоб усі податки і збори вчасно надійшли за призначенням. Особливої відповідальності додає те, що від якості роботи залежить фінансування бюджетної сфери, вирішення численних соціальних проблем.

- Перед колективом Чернігівщини поставлені відповідальні завдання і ми забезпечимо їх бездоганне виконання. Але я категорично проти того, щоб плани виконувалися будь-якими методами. Для цього є надійний і перевірений спосіб – професійна і поглиблена аналітична робота. Найголовніший наш резерв – «тінь». Саме там ми будемо шукати, і впевнений, що знайдемо, потрібні бюджету мільйони. Вже визначені ризикові галузі і сумнівні суб’єкти господарювання, - пояснив в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Чернігівській області.

Чернігівщина – аграрний регіон. І у мене особисто є чимало запитань до представників сільськогосподарської  галузі. Враховуючи її специфіку, держава  зі свого боку, надала відповідні пільги. Користуючись ними, аграрії повинні відчувати і свою відповідальність перед державою.

Андрій Лаврешов наголосив на необхідності викриття схем мінімізації податків, які практикуються у лісовій галузі.

Далі він звернув увагу на 150 збиткових підприємств Чернігівщини: "Серед них комфортно почуваються комерційні структури та торгівля. Це нонсенс. Навіть комунальні підприємства можуть та повинні працювати прибутково. В цьому напрямку ми будемо тісно співпрацювати з органами влади".

Також Андрій Юрійович, звертаючись до представників бізнесу, зазначив, що сумлінні платники можуть і надалі жити спокійно. Принцип партнерства і довіри є важливим. А до тих, хто не хоче жити чесно, ми будемо застосовувати відповідні засоби впливу в межах чинного законодавства. Для цього у нас є і відповідні повноваження, і професійні кадри.

Щодо кадрового потенціалу, ставку Головне управління Міндоходів буде робити на молодь. Потрібні прогресивне мислення і креатині підходи. Адже маємо рухатися в ногу з часом. Разом з тим, в нашій службі є багато працівників із солідним стажем. Їхній досвід та потенціал також важливий.

"У цивілізованій сучасній державі податки повинні сплачуватися добровільно. І ми будемо робити все, від нас залежне, щоб платники податків розраховувалися з державою, як кажуть, із задоволенням", - наголосив Андрій Лаврешов.

Відповідно до витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, зареєстрована юридична особа має: повну назву - Головне управління Міндоходів у Чернігівській області; реєстраційний номер в ЄДР - 10641020000010197; ідентифікаційний код - 38709306; місцезнаходження: 14000, Чернігівська область, м. Чернігів, вул. Комсомольська, 11; телефон - (0462) 65-25-00.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини