Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 00:31:09

Податківці виявили у Чернігові підпільну АЗС. ФОТО

18.03.2013   14:52Агенцiя

Співробітники податкової міліції ДПС у Чернігівській області задокументували незаконний канал переміщення пально-мастильних матеріалів з Російської Федерації на територію України. Потім вони реалізовувалися на внутрішньому ринку на одній з нелегальних АЗС.

Податківці виявили у Чернігові підпільну АЗС

Податківці виявили у Чернігові підпільну АЗС

Інформація про кримінальне правопорушення внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів).

Як повідомив перший заступник начальника управління податкової міліції ДПС у Чернігівській області Сергій Кузнецов, під час проведення заходів встановлено, що незаконною діяльністю займався  38-річний мешканець Чернігова. Він не зареєструвався суб’єктом господарської діяльності та не отримував відповідні дозвільні документи. Разом з тим в одному з нежитлових приміщень Чернігова  організував діяльність підпільної автозаправної станції, де реалізовував незаконно ввезені пально-мастильні матеріали.

Співробітники податкової міліції в рамках досудового розслідування цього кримінального провадження провели обшук у приміщеннях нелегальної АЗС.   Виявлено та вилучено близько п’яти тонн пально-мастильних матеріалів, обладнання, яке використовувалось у роботі АЗС, та грошові кошти, одержані від незаконної реалізації пального.

Крім того, були проведені обшуки двох вантажних автомобілів, які використовувалися для переміщення та зберігання ємкостей з пально-мастильними матеріалами. В них також була значна кількість пально-мастильних матеріалів, призначених для незаконної реалізації на АЗС.

Всього з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму 197 тисяч гривень.

Нині встановлюються шляхи надходження пально-мастильних матеріалів на територію України та особи, причетні до нелегального бізнесу.

 

Відділ взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю ДПС у Чернігівській  області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини